Å gå seg vill

Å gå seg vill - Rebecca Solnit | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Solnit
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Å gå seg vill.pdf
ISBN
9041139001932

BESKRIVELSE

Den amerikanske forfatteren Rebecca Solnit er en av våre absolutt skarpeste nålevende essayister. Hun er en like stor fornøyelse å lese uansett tema, men i hennes ofte like politiske som litterære krøniker har hun en forkjærlighet for rommet og landskapet som omdreiningspunkt. I Å gå seg vill - en felthåndbok er det nettopp landskapet hun tar utgangspunkt i. Behovet for og lykken ved å miste orienteringsevnen i landskapet danner en metafor for nødvendigheten av å trø utenfor de oppmerkede stiene, de vante strukturene og den tvingende vanens overmakt,, et poeng som harmonerer godt med Solnits ofte radikale analyser av det moderne vestlige samfunnet. "Solnits nærvær, åpenhet og forståelse er vidunderlig, hun er som en generøs venn, bare mye smartere enn du selv. Dette er fantastisk lesing." Jenny Maria Nilsson, Helsingborgs Dagblad "Å gå seg vill er ikke en bok som coacher en inn på den rette veien eller viser hvordan man finner hjem. Tvert i mot er den en stimulerende og merkelig oppløftende forsvarstale for terra incognita, det vi overser, ikke vet, det uopplyste og tapte i historien." Pia Bergström, Aftonbladet

Bror Hagemanns «De stillferdige» blir for pratsom, assosiativ og utflytende. Oslo 20061009.

Vi lå på reia utenfor Hongkong sammen med mange andre båter, og skulle blant annet skifte mannskap. Årets utgivelse, «Å gå seg vill», ble opprinnelig utgitt i 2005, men tekstene er ikke tynget av tidens tann, snarere tvert imot. Her er minner om mangt, om musikk og reiser, kjærester og ... Lesetips: Å gå seg vill, veien ut.

RELATERTE BØKER