Helt gresk

Helt gresk - Fedon Alexander Lindberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fedon Alexander Lindberg
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Helt gresk.pdf
ISBN
9074344141858

BESKRIVELSE

Hellas er et populært ferieland: vi elsker de greske øyene, den greske kulturen, de hyggelige grekerne og ikke minst den greske maten. Og nå er Fedon A. Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Endelig kan vi ha det litt gresk når vi er hjemme også.Boken viser bredden i det greske kjøkken med mezé (smårettene), salater og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærkre, brød, desserter og kaker.Forfatteren sier: «Bli med meg til mitt Hellas, og la meg vise deg en side av landets mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charterreise. Jeg vil vise deg hvordan livsstil, mat og helse henger sammen. Den tradisjonelle greske maten, vinen, olivenoljen kombinert med den klassiske avslappede livsstilen er rett og slett helsebringende. Her er oppskrifter på mat, sunnhet og nytelse: Denne boken er helt gresk for meg.»

Når man lytter til fremmede språk, kan det meste framstå som ukjent. Noen språklyder kan en gjenkjenne, et og annet internasjonalt ord identifiseres, men i det store og hele er det vanskelig å gripe hva… Men for et betydelig antall landsmenn er den kriseforståelsen helt gresk.

Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Endelig kan vi ha det litt gresk når vi er hjemme også.

RELATERTE BØKER