New York; Rough Guide på norsk

New York; Rough Guide på norsk - Martin Dunford, Stephen Keeling, Andrew Rosenberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Dunford, Stephen Keeling, Andrew Rosenberg
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
New York; Rough Guide på norsk.pdf
ISBN
4522135678557

BESKRIVELSE

Nyt den spektakulære utsikten fra Brooklyn Bridge mot Manhattans skyskrapere, besøk MoMa - verdens mest omfattende samling av moderne kunst og gå på shopping i vintage-butikkene i Lower East Side.Boka viser hva du kan gjøre for å få mest mulig ut av storbyoppholdet, og presenterer severdigheter, shoppingmuligheter, spisesteder, utesteder, hoteller m.m. På lommekartet som følger med boka er alle anbefalte steder avmerket.

… En fantastisk tur til New York står på programmet for Dag og den han tar med seg. VIP-billetter på Broadway, VIP-billetter til avskjedsshowet til Swedish House Mafia, shopping, champagnepauser i Soho er bare noe av det som står på programmet når Dag inntar verdensmetropolen. New York er en delstat i USA, ofte kalt The Empire State på grunn av delstatens fremtredende posisjon i unionen.

Denne listen her er kun topp 10 i New York, de 10 tingene som er så viktige og så essensielle at du absolutt ikke må gå glipp av dem. Vi har nederst også lagt inn våre topp 10 hoteller i New York.

RELATERTE BØKER