Se barnet innenfra

Se barnet innenfra - Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Se barnet innenfra.pdf
ISBN
5177023594470

BESKRIVELSE

Tilknytningen til foreldrene danner den viktigste rammen rundt barns utvikling. Men du som jobber i barnehage, er en klar nummer to for mange. Denne boka viser hvordan Trygghetssirkelen kan danne utgangspunkt for omsorg i barnehagen. Forfatterne gir en grundig innføring i modellen, og viser hvordan Trygghetssirkelen kan hjelpe oss til å forstå at barns gryende selvstendighet og læring faktisk hviler helt på retten til å være avhengig av voksne.

Målet med boka er å fremme mentalisering av barnet og dermed skape grunnlag for trygg tilknytning. Det trygge barnet føler seg fri både til å utforske og prøve nye ting, og til å søke hjelp og støtte. Se deg selv utenfra.

Tilknytningen til foreldrene danner den viktigste rammen rundt barns utvikling. Men du som jobber i barnehage, er en klar ... Se barnet innenfra Se barnet innenfra hvordan jobbe med tilknytning i barnehagen.

RELATERTE BØKER