Det som var vanskelig å leve med

Det som var vanskelig å leve med - Abdusamet Yigit | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abdusamet Yigit
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Det som var vanskelig å leve med.pdf
ISBN
8981510976495

BESKRIVELSE

Abdusamet Yigit er en kurdisk forfatter. Han har studert historie og filosofi og har skrevet flere bøker om kurdiske folkeepos på den kurdiske dialekten kurmanji.

nå får den leve litt lenger. Med andre ord finnes det rundt 130.000 personer i Norge som er avhengige av daglig medisinering for å komme seg gjennom dagen. Andre statistikker kalkulerer med over 200.000.

... vi tenker på musikk hele tiden, og det kan nok være vanskelig for dem rundt oss, ... Det at det ikke skal få noen juridiske konsekvenser for vedkommende som har forvollet dette, det er også veldig vanskelig å leve med, forteller faren til TV-kanalen. Å bli «norsk» er vanskelig for mange innvandrere.

RELATERTE BØKER