Mamma - for alt det du er for meg

Mamma - for alt det du er for meg Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,5 MB
FILNAVN
Mamma - for alt det du er for meg.pdf
ISBN
8014373979861

BESKRIVELSE

Du gir de deiligste klemmer, de beste råd og du kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv. Denne gaveboken er en liten takk for alt du har gjort for meg. Du er verdens beste mamma!«Det er virkelig slitsomt å være mor, men samtidig er det verdens beste jobb.» -Sandra Bullock

Denne gaveboken er en liten takk for alt du har gjort for meg. Du er verdens beste mamma! «Det er virkelig slitsomt å være mor, men samtidig er det verdens beste jobb.» -Sandra Bullock Du har gjort meg til det mennesket som jeg er nå i dag, godt rustet til å takle det, når det til tider går slag i slag.

Så tusen takk kjære pappa, for alt du har gjort for meg, med hånden på hjertet kan jeg si; "Verdens beste pappa, det er deg!" Skrevet av: Redaksjonen i tekstforslag.com - Takk, mamma og pappa. Takk for at dere har oppdratt meg.

RELATERTE BØKER