Stormens søster

Stormens søster - Lucinda Riley | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Stormens søster.pdf
ISBN
2254800981389

BESKRIVELSE

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre av Lucinda Riley, og handlingen er lagt til Norge. Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold ... I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet historien til en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, CD, Heftet | 9788202445003 Stormens søster er den andre boken i den spennende serien om «De syv søstre», og handlingen er lagt til Norge. Dette er Allys historie, og sporene adoptivfaren har etterlatt henne, fører henne til Bergen i et storslagent eventyr der også Edvard Grieg kommer til å spille en rolle i oppnøstingen av en historie full av dramatikk og kjærlighet. De syv søstre er en fortelling om det å være menneske; om kjærlighet, glede, tap, redsel og smerte.

Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre - og handlingen er lagt til Norge.. Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre - og handlingen er lagt til Norge.

RELATERTE BØKER