Tegn kroppen på 15 minutter

Tegn kroppen på 15 minutter - Jake Spicer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jake Spicer
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Tegn kroppen på 15 minutter.pdf
ISBN
3404314811093

BESKRIVELSE

Menneskekroppen er kunstens mest varierte motiv, og med de klassiske tegnetradisjonene du lærer i denne boken vil du klare å fange menneskets former på en ny og spennende måte. Enten du ønsker å bli med i en akt-tegnegruppe eller ganske enkelt vil forstå hvordan du utvikler dine tegneferdigheter, vil Tegn kroppen på 15 minutter gi deg alt du trenger å vite. Tegnelærer Jake Spicer leder deg gjennom en serie med nøye sammensatte oppgaver som du kan prøve hjemme eller i atelieret. Det omfatter alt fra raske oppvarmingsskisser til teknikker for lengre tegninger.

Her er det fullt av gode og enkle oppgaver som alle kan klare. Den gir en god innføring med flotte illustrasjoner, slik at du lærer de mest grunnleggende tegneteknikkene. Kjøp Tegn ansikter på 15 minutter fra Bokklubber En enkel og lettfattelig nybegynnerbok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år! Tegn ansikter på 15 minutter er en bok full av enkle oppgaver som alle kan klare for å lære seg de mest grunnleggende tegneferdighetene. Pris: 212,-.

Fit på 15 minutter - bedre kondisjon 3. Tren hele kroppen med tre enkle stoløvelser 4.

RELATERTE BØKER