Villskudd ; Stjerneskudd

Villskudd ; Stjerneskudd - Gudmund Vindland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudmund Vindland
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Villskudd ; Stjerneskudd.pdf
ISBN
5689215795937

BESKRIVELSE

«Villskudd» utkom første gang i 1979 og var Gudmund Vindlands debutroman. Romanen vakte stor oppsikt og ble raskt en bestselger, med over 100.000 solgte eksemplarer. I dag regnes boka som en skeiv klassiker. I «Villskudd» blir vi kjent med Yngve som er homofil i Oslo på slutten av 60-tallet, og vi følger ham fra hans første forelskelse som 15-åring til han ender opp hos Øystein på Nesodden. I «Stjerneskudd», som utkom i 1989, følger vi Yngve videre på hans vei gjennom livet, kjærligheten, angsten og politikken og gjennom homsenes gylne 70-tall.

Var flere den kvelden men fikk et festet på film :-) Varsle. Del.

Bilde mangler Stjerneskudd : sangen til Arne : roman. Stjerneskudd er «lysende stripe på natthimmelen dannet av et himmellegeme som blir glødende når det kommer inn i atmosfæren». Det er en alminnelig betegnelse for meteornedfall (kan også være fra kometer eller menneskeskapt romsøppel) som vises på nattehimlen i form av en lysende stripe som forsvinner i løpet av kort tid når den brenner opp i atmosfæren. Gudmund Vindland (fødd 15.

RELATERTE BØKER