Å se med et intelligent blikk på nakne kvinner

Å se med et intelligent blikk på nakne kvinner - Frank Kuppner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Kuppner
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Å se med et intelligent blikk på nakne kvinner.pdf
ISBN
1833167465838

BESKRIVELSE

Skotske Frank Kuppner (f. 1951) har en urovekkende og særegen stemme som er nesten umulig å plassere, og kanskje nettopp derfor har han fått en rekke merkelapper. Han er blitt kalt «The Douglas Adams of poetry». Han er omtalt som en vestkystindividualist som svømmer i millenniumspoesiens overfylte basseng. Han skriver med den akutte forundringen til en som nettopp har oppdaget at absolutt ingenting gir mening. Men først og fremst er han en som utforsker uoppdagede territorier hvor som helst - i fødebyen Glasgow eller i 1930-tallets Praha, i det ytre rom eller i sinnet, i historien eller i hukommelsen. "The Intelligent Observation of Naked Women" er Kuppners andre bok, utgitt i 1987. Den består av fem lange, fortellende sekvenser: «Å gå gjennom dører», «En gammel reisehåndbok for Praha», «Å se med et intelligent blikk på nakne kvinner», «Bevegelser i krypten» og «Fem kvartetter».

Utstillingen viser at likestillingen fortsatt ikke er ute av ... Med skjelvende hender kneppet jeg opp blusen hennes, under den hadde hun en bh, jeg forsøkte fomlende å få den av, hun lo og satte seg opp, la armene bak på ryggen og hektet hempen av, lot brystholderen falle og brystene hennes var nakne. Å gud, var de store og deilige […], kjente huden hennes mot min hud, hun var så myk og deilig, og jeg presset meg mot henne, så hard som jeg aldri ... Å se med et intelligent blikk på nakne kvinner.

Mat .qxp 31.01.2020 16:34 Side 5. i n n hold.

RELATERTE BØKER