Brobyggerne

Brobyggerne - Jan Guillou | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Brobyggerne.pdf
ISBN
3515778181085

BESKRIVELSE

Dette er den første boka i Jan Guillous romanserie Det store århundret.Boka handler om de tre farløse brødrene Oscar, Sverre og Lauritz på begynnelsen av 1900-tallet. De blir sendt til Tyskland for å utdanne seg til ingeniører av bergenske velgjørere.Da havet tok både faren og onkelen deres, måtte de tre guttene i det lille fiskeværet på Vestlandet reise inn til Bergen for å prøve å forsørge familien. De tre små repslagerlærlingene viser seg å være uvanlig teknisk begavet og ved hjelp av bergenske velgjørere blir brødrene utdannet jernbane- og brobyggere ved universitetet i Dresden. Planen er at de skal tilbake til Norge for å bidra til det mest storartede norske ingeniørprosjektet noensinne - byggingen av jernbane mellom Oslo og Bergen. Men kjærligheten vender om på alt.Den ene broren flykter, bedratt og skamfull, til tysk Øst-Afrika. Den andre broren flykter også på grunn av kjærligheten, han ender i London. Bare Lauritz, den eldste, vender tilbake til Norge. Som takk for utdanningen slutter han seg til jernbanebyggingen på Hardangervidda.I det nye århundret var fremtidsoptimismen stor. Med teknikkens gjennombrudd skulle alle kriger være utryddet. Lite ante man om at verden sto overfor det blodigste og mest dramatiske århundret noensinne.

Ved et tilfælde opdages det ... Brobyggerne i Notodden er et forpliktende samarbeid på området psykisk helse og rus. Les vår serviceerklæring (PDF) Nyheter Som medlem af Brobyggerne kan du, hvis du har tid, lyst og overskud til det, melde dig som frivillig.

Neste gang vi reiser på en tur som "Brobyggerne" skal vi dekke hele området med skulte ... I 2011 kom Jan Guillou med «Brobyggerne» - den første boken i den omfattende romanserien om 1900-tallet. Den niende boken i serien, «Den andre dødssynd» som handler om 80-tallet, kom på ... Brobyggeren er Metodistkirkens magasin for kristen tro, tanke og liv.

RELATERTE BØKER