Frøbytte

Frøbytte - Josie Jeffery | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Josie Jeffery
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
Frøbytte.pdf
ISBN
2017631201431

BESKRIVELSE

Commentum Forlag kommer nå med boken Frøbytte, som tar for seg hva, hvem, hvordan og hvorfor innen frøbytting og frølagring. Her får man råd om hvor man bør begynne, og hvordan involvere seg i den verdensomspennende kampanjen innenfor hagebruk: Save Our Seeds. Man får et innblikk i de store frøselskapenes metoder, innvirkningen deres på frømangfoldet, og hvordan frøavl påvirker plantens framtid. Den utforsker arbeidet med frøsamlinger, og gir råd om hvordan man samler inn, renser, lagrer, bevarer og spirer frø. Boken inneholder en omfattende planteliste, og har flust av praktiske råd om hvordan man dyrker planter «fra frø til frø».

Foredraget er gratis og alle er velkomne! Ta med minnepinne, så kan du få info om grønnsakene med deg hjem. Sted: Sagene Samfunnshus (v.Sagene kirke), Kristiansandsgt.2.

Noen av de mest populære plantene er tomater, bærbusker, frukttrær, bønner, solsikke, ... Gå ikke glipp av sosial kveld med frøbytte i Hagaselskapet Fana tirsdag 22. januar klokken 19.00 i Det Gule Huset, Wollert Konowsplass 1, Nesttun.

RELATERTE BØKER