Harry Potter og dødstalismanene

Harry Potter og dødstalismanene - J.K. Rowling | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.K. Rowling
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Harry Potter og dødstalismanene.pdf
ISBN
5597702028535

BESKRIVELSE

Harry Potter og Dødstalismanene er det syvende og siste bindet i en av barnelitteraturens store klassikere, serien om Harry Potter.Harry fyller snart 17, og trer dermed inn i den voksne trollmannsverdenen. Dermed mister han den spesielle beskyttelsen etter moren og må forlate Dumlingene og barndommen for godt. Nå venter han i Hekkveien på Føniksordenen og eskorte til et trygt sted, langt unna Voldemort og hans tilhengere. Men dødseterne venter ... fins det en forræder? Hva gjør Harry nå, og hvordan skal han klare å løse den enorme - og umulige - oppgaven rektor Humlesnurr har overlatt ham?Omslaget er illustrert av Kazu Kibuishi.

desember 2007.. Forfatteren av romanserien, J.K.

Rowling, og kom i 2010.Den andre filmen (Harry Potter og dødstalismanene - del 2) kom ut i 2011.Filmen er regissert av David Yates, og har nok en gang Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson i rollene som hovedkarakterene Harry Potter ... Den siste boka ble utgitt den 21. Juli 2007 i Storbritannia og 1.

RELATERTE BØKER