Helsefremming i kommunehelsetjenesten

Helsefremming i kommunehelsetjenesten - Gørill Haugan, Toril Rannestad, Ingvild Aune, Jorunn Dragset, Sigrun Dragset, Bente Ovedie Skogvang, Kristin Spilker, Unni Karin Moksnes, Sigrid Nakrem, Bente Nortug, Vibeke Olufsen, Randi Reidunsdatter, Geir Arild Espnes, Oddvar Førland, Solveig Hauge, Eva Langeland, Bengt Lindström | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gørill Haugan, Toril Rannestad, Ingvild Aune, Jorunn Dragset, Sigrun Dragset, Bente Ovedie Skogvang, Kristin Spilker, Unni Karin Moksnes, Sigrid Nakrem, Bente Nortug, Vibeke Olufsen, Randi Reidunsdatter, Geir Arild Espnes, Oddvar Førland, Solveig Hauge, Eva Langeland, Bengt Lindström
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Helsefremming i kommunehelsetjenesten.pdf
ISBN
1067237204721

BESKRIVELSE

Denne boka er et svar på oppgavene samhandlingsreformen har medført for de kommunale helsetjenestene. Økt vekt på helsefremmende arbeid er én av utfordringene. Forfatterne beskriver hvilke forutsetninger som må være til stede for å kunne fremme helse. De presenterer teori og ny forskning, og viser hvordan helsepersonell i praksis kan arbeide helsefremmende innen kommunehelsetjenesten.Boka er skrevet for studenter i bachelor- og masterstudier innen sykepleie og de andre helsefagene. Den er også aktuell og nyttig for helsepersonell og ansatte i de kommunale helse- og omsorgstjenestene, og for beslutningstakere. Redaktørene av boka:Gørill Haugan er utdannet sykepleier og er ph.d. Haugan er ansatt som førsteamanuensis ved Institutt for sykepleievitenskap, Norges tekniske og naturvitenskapelige universietet, NTNU. Hun er også tilknyttet Senter for helsefremmende forskning i Trondheim. Toril Rannestad er utdannet sykepleier og er dr.polit. Rannestad er ansatt som professor ved Institutt for sykepleievitenskap, Norges tekniske og naturvitenskapelige universitet, NTNU. Hun var med å etablere Senter for helsefremmende forskning i Trondheim.

Viktige Forebygging og helsefremming. I empirien flyter helsefremming og forebygging ofte over i hverandre.

Dette kan sette personen i stand til å tilpasse seg endringer i egen helsetilstand, og til å bevare sin fysiske, ... I 2014 ga de samme redaktørene ut boken «Helsefremming i kommunehelsetjenesten», hvor de presenterte flere sentrale begreper innen helsefremmende arbeid. Denne boka er et svar på oppgavene samhandlingsreformen har medført for de kommunale helsetjenestene.

RELATERTE BØKER