I hjertet av malstrømmen

I hjertet av malstrømmen - Fabien Vehlmann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fabien Vehlmann
DIMENSJON
8,28 MB
FILNAVN
I hjertet av malstrømmen.pdf
ISBN
5240086408188

BESKRIVELSE

I bind 5 beveger Storstad-barna seg gradvis inn mot byens røde sone for å forstå hva som kan ha skjedd med Dodji. Yngstemann, Tommy, rømmer i håp om å finne igjen hjemmet sitt. Han blir jaget nærmere og nærmere den røde sonens sentrum av to habile bueskyttere som ikke vil ham vel ... Med dette femte bindet avslutter Bruno Gazzotti og Fabien Vehlmann vakkert, men tragisk, den første delen av denne fantastiske thrilleren.

Livet etter at alle forsvant er fortsatt fullt av farer Barna forsøker å leve så normalt som mulig. De har skole, de leker, lager mat og krangler om hvem som er sjefen.

Han blir jaget nærmere og nærmere den røde sonens sentrum av to habile bueskyttere som ikke vil ham vel. Med dette femte bindet avslutter den første delen av denne thrilleren.

RELATERTE BØKER