Livvakten

Livvakten - Lee Child | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Livvakten.pdf
ISBN
2764461612605

BESKRIVELSE

Jack Reacher blir vitne til et brutalt kidnappingsforsøk, og tar affære. Da han raser av sted fra åstedet sammen med det skrekkslagne offeret, ligger en død politimann igjen på gaten. Men så snart Reachers bil er ute av syne, reiser den døde seg. Alt er et spill for å få Reacher inn i huset til den lyssky forretningsmannen Zachary Beck. FBI mistenker ham for å drive med narkotikaomsetning, og for å ha kidnappet en av deres agenter. De trenger en mann på innsiden. Reacher får jobben som Becks livvakt. Huset hans ligger isolert til, og er strengt bevoktet. De ansatte misliker Reacher og følger ham med argusøyne. Jack må balansere på stram line for ikke å bli avslørt - og drept.

Filmen utspelar sig i Japan under 1800 ... Her er livvakten som Trump lytter til om kveldene mens de drikker Cola Light og ser på TV Donald Trumps livvakt gjennom mange år er en av få personer som presidenten lytter til. FOTO: Evan Vucci / AP / NTB scanpix Donald Trump har ofte med seg Keith Schiller. Livvakten til tidligere statsminister David Cameron (53) glemte et ladd tjenestevåpen på flytoalettet.

Hun pådro seg en leddbåndskade i ankelen som følge av hendelsen. Beklager hendelsen bjgi 2020-05-20 22:36:49.

RELATERTE BØKER