Moden alder

Moden alder - Simone de Beauvoir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simone de Beauvoir
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Moden alder.pdf
ISBN
4885403808063

BESKRIVELSE

Forfatteren viderefører beretningen om sin egen utvikling som kvinne, tenker og samfunnsaktør. Hun skriver om erfaringene fra miljøet rundt tidsskriftet Les Temps Modernes, drøfter utviklingen av eksistensialismen som filosofisk retning og reflekterer rundt diktningen, kvinnesaken og samfunnsinstitusjonene. Videre forteller hun om de politiske situasjonen i Paris i mellomkrigstiden, livet på Café de Flore og tilstanden i Europa før og under 2. verdenskrig. Ikke minst handler boken om årene med Sartre. Boken er en fortsettelse av En veloppdragen ung pikes erindringer (1996).

Hun skriver om erfaringene fra miljøet rundt tidsskriftet Les Temps Modernes, drøfter utviklingen av eksi Jeg tror forelskelsen kan bli ENDA sterkere i moden alder! - Hilsen Anne-45, som nettopp danset naken på badet etter Le Freak. - Ja, det er VELDIG mulig.

Bosatt; Medlem; 22 617 55 357 Kjønn: Kvinne · #6. Skrevet Juni 16, 2015 sex i moden alder.

RELATERTE BØKER