Operasjon Poseidon

Operasjon Poseidon - Clive Cussler, Dirk Cussler | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler, Dirk Cussler
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
Operasjon Poseidon.pdf
ISBN
6676168027793

BESKRIVELSE

I 1943 BLE EN UBÅT SOM RETURNERTE FRA ET HEMMELIG TOKT ANGREPET - OG DEN VERDIFULLE LASTEN ANTATT MISTET ...Dirk Pitt får i oppdrag å finne en forsvunnet forsker. Mannen har designet en revolusjonerende prototype til en ubåt for det amerikanske forsvaret. En prototype som gjør ubåten så rask og farlig at ethvert regime vil gjøre alt for å få kloa i den. Samtidig begynner skip å forsvinne fra havet. Kan det være en forbindelse til ubåten som ble borte under annen verdenskrig? Oppdraget sender Dirk og teamet på en actionfylt reise. Oppdagelsen de gjør får større betydning enn de noensinne kunne forestille seg.Dirk Pitt er tilbake i en eventyrlig actionthriller med mysterier, skurker og ekte heltemot. Operasjon poseidon er den 22. boken i serien om den populære helten.

1. Juni 2014 Mojaveørkenen, California Det var en myte, tenkte mannen, gammel overtro.

Han hadde ofte hørt at de stekende dagtemperaturene i ørkenen ble avløst av iskalde ... Operasjon poseidon er den 22. boken i serien om den populære helten.

RELATERTE BØKER