Slaget om labyrinten

Slaget om labyrinten - Rick Riordan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Slaget om labyrinten.pdf
ISBN
8623487827042

BESKRIVELSE

Slaget om labyrinten er fjerde bok i serien om Percy Jackson. Spenningen stiger etter hvert som man nærmer seg den store finalen - den avgjørende kampen mellom gudene og Titanene.

Serie: Percy Jackson. Kategorier: Skjønnlitteratur for barn og ungdom: Fantasy, Intellektuelt nivå: fra 12 år, Ungdomsbok. Pris: 129,-.

Spenningen stiger etter hvert som man nærmer seg den store finalen - den avgjørende kampen mellom gudene og Titanene. Percy Jackson-serien er fremdeles en av de mest populære ungdomsseriene i USA, og har etter hvert også fått trofaste fans i Norge. Slaget om labyrinten er fjerde bok i serien om Percy Jackson.

RELATERTE BØKER