Under steinbølgene

Under steinbølgene - Ørjan Drange | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ørjan Drange
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Under steinbølgene.pdf
ISBN
9807776301922

BESKRIVELSE

Roman frå ei fiktiv verd, der eit mektig telepatisk nettverk rår over menneska. To unge menn, Munder og Ikar, kastar lys og skugge på kvarandre gjennom boka sine to parallelle historier. Munder og Ikar har svært forskjellige prosjekt for liva sine, men ber samstundes på ein indre likskap. Nettverket dei tilhøyrer står i konflikt med eit nytt, framveksande nettverk kalla Smitteveven. Målet til Smitteveven er øydelagde sinn, tystlagde gater og plaga, skadde blikk mellom menneske. Samstundes står striden om det reine Stoffet, som alle ting i verda opphavleg er laga av, og som er å finne i si urgamle form, under Tobo-ørkenen sine steinbølger. Boka er forfattarens debutroman.

I dag skulle samlesingsprosjektet med norsk fantasy avsluttes. Etter å ha lest litt om den siste boka, Under steinbølgene av Ørjan Drange, valgte jeg å droppe den- og det viste seg at det var det flere som gjorde; synd, for jeg var så spent på hva de andre kom til å skrive om den! Her hos Byggmax har vi et stort utvalg av alt til hage og hjem.

Munder og Ika Ønsker du å laste ned en Under steinbølgene-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Under steinbølgene og andre bøker av forfatteren Ørjan Drange. Under steinbølgene (Roman, Samlaget, 2003) Foto: Herborg Pedersen/ Samlaget. Kontakt forfatteren.

RELATERTE BØKER