Å leve med kronisk sykdom

Å leve med kronisk sykdom lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Å leve med kronisk sykdom.pdf
ISBN
4505458599510

BESKRIVELSE

Å leve med kronisk sykdom er en innføringsbok for sykepleier- og andre helsefagstudenter i hvordan livet arter seg for den som rammes av kronisk sykdom. Boka synliggjør hvordan kronisk lidelse påvirker opplevelsen av livskvalitet og helse, hvordan ulike grupper av kronisk syke takler dagliglivet, og hvordan yrkesliv, sosialt nettverk og helsetjenester erfares. Samtlige artikler i Å leve med kronisk sykdom bygger på forskningsprosjekter knyttet til livet som kronisk syk. Ulike forskningsmetoder er demonstrert, og boka tjener dermed også som en metodebok for helsefagutdanningene.

Klinisk ... kropp og livsstil knyttet til kronisk sykdom ; kunne anvende teori om fysiske, psykiske, sosiale og eksistensielle aspekter ved ...

Som dere sikkert vet, når en i familien har en kronisk sykdom, berører det dere alle. Vår erfaring er at hvordan familien klarer å snakke om og leve med sykdommen, er svært viktig.

RELATERTE BØKER