Entrepriserett

Entrepriserett - Viggo Hagstrøm, Herman Bruserud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Hagstrøm, Herman Bruserud
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Entrepriserett.pdf
ISBN
8316963880462

BESKRIVELSE

Entrepriseretten omhandler det kontraktsrettslige forholdet mellom en som vil ha et bygge- eller anleggsarbeid utført - byggherren - og den som skal utføre disse arbeidene - entreprenøren. Boken omhandler de mest sentrale spørsmålene som jevnlig dukker opp i entreprisekontrakter. Særlig vekt er lagt på reguleringene man finner i de mest benyttede standardkontraktene i Norge. I noen grad behandles også problemstillingene for kontrakter underlagt bustadoppføringslova. Spørsmålet om det foreligger grunnlag for å etablere mer alminnelige entrepriserettslige prinsipper, berøres på flere punkter. Boken inneholder en rekke henvisninger til utenlandske og internasjonale kilder. Boken er velegnet som lærebok for studenter og som håndbok for dommere, advokater og andre som kommer i berøring med entrepriserettslige problemstillinger.Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Avdelingen har spesialiserte advokater med lang erfaring. Vi bistår alle aktører i bygg- og entreprise bransjen med kvalifisert bistand innen private og offentlige anskaffelser, entreprise og fast eiendom. Neste arrangement er årsmøtet for 2020, som finner sted 23.

Ved overlapp vil vekttallsreduksjonen registreres på bachelor-emnet. Entrepriserett - Våre advokater hjelper deg! Entrepriserettsadvokater.no er utviklet og drives av Entrepriseavdelingen i Codex Advokat Oslo. Avdelingen har spesialiserte advokater med lang erfaring.

RELATERTE BØKER