Norsk grammatikk for læreren

Norsk grammatikk for læreren - Kirsti Mac Donald | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Mac Donald
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Norsk grammatikk for læreren.pdf
ISBN
9725617777391

BESKRIVELSE

Hvordan er reglene for bruk av preposisjoner? Når skrives ord sammen? Når sløyfer vi ubestemt artikkel? Hvorfor blir det så mange feil i ordstillingen?Norsk grammatikk for læreren er aktuell for lærere som underviser i norsk som andrespråk. Boka tar for seg spørsmål som ofte dukker opp i undervisningen, og den hjelper læreren å formulere gode svar, lage eksempler og gi enkle regler. Kursdeltakere og studenter med god grunnopplæring i norsk og interesse for grammatikk kan også ha nytte av boka.Grammatiske termer anbefalt av Norsk språkråd og Utdanningsdirektoratet er brukt i boka. Dette er en ny utgave av boka Spørsmål om grammatikk Kirsti Mac Donald har skrevet flere lærebøker i norsk språk og grammatikk. Nedenfor er noen av grammatikkene. Du finner dem her. Norsk start 8-10 Grammatikk Praktisk norsk 1 + 2 Norsk grammatikk. Norsk som andrespråk Arbeidsgrammatikk Norsk som framandspråk Exploring Norwegian Grammar

Exploring Norwegian Grammar. Kirsti Mac Donald og Marianne MacDonald.

Sammenlign tilbud på norsk grammatikk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Norsk grammatikk for læreren er aktuell for lærere som underviser i norsk som andrespråk. Boka tar for seg spørsmål som ofte dukker opp i undervisningen, og den hjelper læreren å formulere gode svar, lage eksempler og gi enkle regler. Brukerne får anledning til å se samme fenomen fra ulik synsvinkel, og det gir mulighet til repetisjon av vanskelig stoff.For lærere som underviser i norsk som andrespråk, vil boka kunne gi hjelp til å finne forklaringer på spørsmål som dukker opp i undervisningen. Norsk grammatikk for læreren (Heftet) av forfatter Kirsti Mac Donald.

RELATERTE BØKER