Samfunnsmedisin

Samfunnsmedisin En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,12 MB
FILNAVN
Samfunnsmedisin.pdf
ISBN
7334568058878

BESKRIVELSE

Samfunnsmedisinen arbeider med helsespørsmål på gruppenivå. Målet er å fremme folkehelse på basis av medisinsk og samfunnsvitenskapelig kunnskap ved å forebygge helseskade og å legge forholdene til rette for at flest mulig skal få best mulige helsemessige betingelser. Samfunnsmedisiner skrevet av 53 sentrale fagpersoner og er beregnet som lærebok for norske medisinstudenter og for leger med medisinsk utdanning fra utlandet. Den er også tenkt som håndbok for andre yrkesgrupper som har sitt virke innenfor samfunnsmedisin, folkehelsearbeid, helseforvaltning og miljøarbeid. Det er lagt spesiell vekt på de generelle prinsippene og på å gi henvisninger til hvor oppdatert detaljkunnskap til enhver tid kan finnes.

november 2019 | Oppdatert 09. desember 2019.

Samfunnsmedisin (eng. community medicine), sosialmedisin (social medicine) og folkehelsearbeid (public health) har mye til felles, men er ikke identiske begreper.Selv ordbøker kan gå i surr, for eksempel angir Nyord i norsk at samfunnsmedisin og sosialmedisin er synonymer ()..

RELATERTE BØKER