Styrearbeid i praksis

Styrearbeid i praksis - Stein O. Levorsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein O. Levorsen
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Styrearbeid i praksis.pdf
ISBN
7341267790267

BESKRIVELSE

"Skal man bare lese én bok om styrearbeid, er «Styrearbeid i praksis» et godt valg."Lena Amalie Hamnes i PROSA Dette er 8. utgave av bestselgeren «Styrearbeid i praksis». Boka henvender seg til både nye og mer erfarne styremedlemmer som trenger en praktisk introduksjon og oversikt over:* Styrets hovedoppgaver* Styrets sammensetning* Styrets arbeidsform* Styrets ansvarI bokas vedlegg utdypes fem viktige temaer: Strategiutvikling, menneskelig samspill i styret, økonomisk styring, juridiske aspekter for styret og god virksomhetsstyring (Corporate governance). Denne nye utgaven av «Styrearbeid i praksis» er gjennomgående revidert og oppdatert. Boka gir leseren gode retningslinjer og konsepter for sitt styrearbeid. Leseren blir dessuten introdusert for for tre forskjellige og inspirerende bedriftseksempler. Felles for de tre bedriftseksemplene er at styrearbeid for forkjellige måter har vært en avgjørende suksessfaktor.

Levorsen. Styrearbeid i praksis, få hjelp av en styrerådgiver som kan styrearbeid og det økonomiske aspektet og forpliktelsene som følger med. Styret er mer enn en pålagt oppgave, og et godt fungerende styre kan være en ressurs for virksomheten. Det er derfor viktig å være bevist på hvordan styret organiseres og hvilken kompetanse styremedlemmene bør ha.

Årshjul, ordinært år 11. Årshjul, lokallaget i valgkamp Vår pris 299,-(portofritt).

RELATERTE BØKER