Sveket

Sveket - Kari Killén | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Killén
DIMENSJON
9,92 MB
FILNAVN
Sveket.pdf
ISBN
1954559380690

BESKRIVELSE

Denne femte utgaven av Sveket I formidler en helhetlig differensiert tilnærming til forståelse av barn og familier i omsorgssvikt- og overgrepssituasjoner, og integrerer nyere forskning om omsorgssvikt, og tilknytning med traume- og hjerneforskning. Boken gjør rede for forståelsesgrunnlaget, kontaktetablering, undersøkelse, nettverksarbeid og tverrfaglig samarbeid. Den dokumenterer at omsorgssvikt og overgrep er et alvorlig helseproblem med livslange konsekvenser.

Men en stygg overraskelse venter dem. Belgisk dramaserie. Lei og se filmen Wallander - Sveket med Krister Enriksson, Charlotta Jonsson, Tobias Zilliacus, Peter Andersson, Ingvar Hirdwall.

april 2004 "Bok-an-melding" "Sveket" - barnevernets bibel . Av Bernt Skrede.

RELATERTE BØKER