Takk for maten?; hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker gjør deg syk

Takk for maten?; hvorfor og hvordan  maten du får kjøpt i norske  butikker gjør deg syk - Eva Fjeldstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Fjeldstad
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Takk for maten?; hvorfor og hvordan maten du får kjøpt i norske butikker gjør deg syk.pdf
ISBN
3043114209447

BESKRIVELSE

Denne boka anbefaler jeg på det varmeste til alle som ønsker å forstå sammenhengen mellom maten de spiser og hva slags helse de har. Selv har jeg blitt i mye bedre form - både fysisk og psykisk - ved å lære hvordan jeg steller bra med mine usynlige, men svært så hjelpsomme venner, tarmbakteriene. I tillegg har det vært viktig å utelate de proteinene fra kosten som gir meg forsinket matvareallergi. Denne kunnskapen har hjulpet meg til å helbrede kronisk utmattelse. Boka behandler komplisert fagstoff på en lettlest, forståelig og informativ måte. Den største utfordringen her i landet, er å finne mat man kan spise når nesten alt inneholder tilsetningsstoffer og sprøyte.middelrester som ødelegger tarmfloraen og utsetter immun.systemet for daglige belastninger. Jeg drar ofte til Sverige for å handle. Der legger myndigheter og matvarekjedene til rette for bedre og renere mat. Det er på tide at det samme skjer i Norge! Anne Nielsen, forfatter og foredragsholder.

Spiser du den hver dag gjennom et liv, så vil du bli syk. Om du «bare» får irritabel tarm eller får andre mer alvorlige sykdommer, kommer an på hvor godt immunforsvar du har. Kjøp Takk for maten? fra Bokklubber Denne boka anbefaler jeg på det varmeste til alle som ønsker å forstå sammenhengen mellom maten de spiser og hva slags helse de har.

Hay. Alt lyset vi ikke ser bok .pdf Anthony Doerr.

RELATERTE BØKER