Blodfeide

Blodfeide - Conn Iggulden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conn Iggulden
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Blodfeide.pdf
ISBN
4262313896198

BESKRIVELSE

Den tredje boken i Conn Igguldens serie om den myteomspunne og blodige engelske innbyrdeskrigen Rosenes krig. Vinteren 1461. Richard, hertugen av York, er død. Kong Henrik VI blir fortsatt holdt fanget, og dronningen, Margaret av Anjou, rir sørover med den seiershungrige armeen sin. Med Yorks død er Margaret ustoppelig. Men da hun drepte faren, befridde hun samtidig sønnene. Edward av March er nå hertug av York og utroper seg til Englands rettmessige konge. To menn kan gjøre krav på kronen, men bare en kan beholde den. Blodfeiden kan starte.

Han var både elsket og omstridt i sin samtid. Han kalte seg i perioder metafysiker og senere rentenist.Haugen vokste opp i en stor søskenflokk. Island, en gang på 900-1000-tallet: En stadig eskalerende blodfeide har ført til at Flose rir til Bergtorskvål for å brenne Njåls familie inne.Det er et inferno.

Vinteren 1461. Richard, hertugen av York, er død.

RELATERTE BØKER