Daglige arkivrutiner

Daglige arkivrutiner - Lars Buskø Gustavsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Buskø Gustavsen
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Daglige arkivrutiner.pdf
ISBN
2323281586463

BESKRIVELSE

Hva innebærer arkivfunksjonen? Hva er arkivformålene? Og ikke minst - hvordan jobber arkivtjenesten? Denne boka besvarer grunnleggende spørsmål som hva arkiv er, hva arkivet kan bidra til i virksomheter og i samfunnet ellers, og hvordan arkivtjenesten og saksbehandlere bør jobbe med arkivspørsmål. I tillegg gir den en solid oversikt over noen av fagets sentrale metoder og utviklingstrekk. Boka gir en systematisk og oppdatert oversikt over dokumentasjonsforvaltning og arkivdanning i den nye digitale hverdagen. Samtidig gir den en rekke praktiske og konkrete metoder, tilnærminger og tips til et aktivt arkivarbeid i det daglige. Daglige arkivrutiner - arkivdanning i prinsipp og praksis er ei grundig bok og et oppslagsverk både for medarbeidere i arkivtjenesten, arkivstudenter og saksbehandlere som arbeider i offentlige og private arkiver.

Opp ett niv ... Daglige arkivrutiner. Arkivdanning i prinsipp og praksis.

Arkivkataloger Daglige arkivrutiner - arkivdanning i prinsipp og praksis er ei grundig bok og et oppslagsverk både for medarbeidere i arkivtjenesten, arkivstudenter og saksbehandlere som arbeider i offentlige og private arkiver. Daglige rutiner; Periodiske arkivrutiner; Spesialrutiner; Kvalitetssikring; Oversikt Arkivserie/arkivdeler; Elektroniske arkivsystem; Interkommunalt samarbeid og... Arkivdepot Depotordning; Reglement; Bevaring og kassasjon Lovverk og veileder; Bevarings- og kassasjonsplan Daglige arkivrutiner - arkivdanning i prinsipp og praksis er ei grundig bok og et oppslagsverk både for medarbeidere i arkivtjenesten, arkivstudenter og saksbehandlere som arbeider i offentlige og private arkiver. Bardu kommune Arkivplan for Bardu kommune Rutinebeskrivelser Daglige arkivrutiner.

RELATERTE BØKER