Hundehjertet

Hundehjertet - Mikhail Bulgakov | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikhail Bulgakov
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Hundehjertet.pdf
ISBN
6671246946552

BESKRIVELSE

Den berømte professoren Filipp Filippovitsj utfører en organtransplantasjon på hunden Sjarik. Organene han opererer inn i hunden er fra et menneske og formålet med operasjonen er å skape en menneskehund - Sjarikov. I begynnelsen ser operasjonen ut til å være vellykket, pasienten antar menneskelige former, begynner å snakke og finner seg tilrette i sitt nye skinn, men etter hvert viser det seg at et hundehjerte alltid vil forbli nettopp det ...

Velkommen til virkeligheden. Ny serie om hunder får deg garantert til å gråte (av glede) Traileren på den nye Netflix-serien Dogs får virkelig hundehjertet til å banke og tårene til å trille. Hundehjertet, Ketting, Sonderjylland, Denmark. 8,2 tn gillar.

Read 1,815 reviews from the world's largest community for readers. Den berømte professoren Filipp Filippovitsj utfører en organtranspl... Jeg havde bestilt en træningsvest hos hundehjertet, som skulle være på lager.

RELATERTE BØKER