Litteraturformidlingens arenaer og praksiser

Litteraturformidlingens arenaer og praksiser - Anne-Stefi Teigland, Åse Kristine Tveit, Elise Seip Tønnessen, Anne Skaret, Kristin Ørjasæter, Øystein Espe Bae, Boel Christensen-Scheel, Nina Goga, Lykke Guanio-Uluru | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Stefi Teigland, Åse Kristine Tveit, Elise Seip Tønnessen, Anne Skaret, Kristin Ørjasæter, Øystein Espe Bae, Boel Christensen-Scheel, Nina Goga, Lykke Guanio-Uluru
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Litteraturformidlingens arenaer og praksiser.pdf
ISBN
9814481180290

BESKRIVELSE

Hvor og hvordan formidles litteratur til barn og unge i dag?Hva skjer med formidlingen når den flyttes til digitale medier?Forfatterne av denne boka undersøker litteraturformidling på ulike arenaer som folkebibliotek, barnehage, skolebibliotek, leseaksjoner, tidsskrifter, dataspill, sosiale medier og i barnekulturen generelt. Et sentralt spørsmål er hvordan de ulike arenaene påvirker samspillet mellom litteraturformidlingens deltakere. Bokformidling er en etablert tradisjon med tydelig definerte roller, men det er ingen tilsvarende tradisjoner for litteraturformidling i digitale medier. Det gir rom for eksperimentering, samtidig som at barna i større grad overlates til seg selv. Boka gir innsikt i dette paradigmeskiftet som nå foregår i litteraturformidling for barn og unge. Boka er nyttig for alle som er opptatt av barn og unges forhold til litteratur, som litteraturformidlere og studenter og forskere innen lærerutdanningene, bibliotekutdanning, litteraturvitenskap og litteraturformidling, medievitenskap og kulturstudier.Forfatterne av denne vitenskapelige antologien har deltatt i et forskningsprosjekt i regi av Norsk barnebokinstitutt.

Læring og leseglede i grunnskolen. The Power of Comics.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Litteraturformidlingens arenaer og praksiser. Skolebiblioteket.

RELATERTE BØKER