På tur med hund

På tur med hund - Nina Skramstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Skramstad
DIMENSJON
7,42 MB
FILNAVN
På tur med hund.pdf
ISBN
5998444949062

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet spesielt for deg som allerede har en firbeint turkamerat eller går med planer om å skaffe deg en. Hensikten med boken er å vise hvordan gleden ved å gå på tur kan bli ekstra stor for begge parter. Her finner du informasjon og gode råd om alt du kan finne på med hunden din gjennom hele året, uavhengig av størrelse eller alder. Boken tar også for seg valg av hunderase, etablering av kontakt mellom hund og eier, valg av utstyr, samt tips og råd om fôring, stell av pels og poter og førstehjelp på tur. Med register.

Hun vil ikke stoppe å ta med seg hunden på fjelltopper, og ber folk si ifra om Trym gjør dem usikker. Det aller beste er å se hvor godt valpen vår trivdes på tur og den inspirasjonen både henne og vi får. Algo & Trine.

Vi forsøker å komme litt nærmere den sannheten og oppleve det Norge har å by på av naturopplevelser og gjøre flere av de tingene man ofte bare snakker om å gjøre, ved å reise ut på nye eventyr ved enhver anledning med hundene våre! Enhver kan på stedet avlive en hund som påtreffes i umiddelbar forbindelse med at den har påført en person vesentlig skade, dersom hunden fortsatt utgjør en klar fare. Det samme gjelder hvis hunden har voldt vesentlig skade på tamrein, husdyr, hunder eller hjortevilt, dersom ikke det skadete dyret urettmessig var kommet inn på eiendom som hundeholderen disponerer. For eksempel en tur til Grønland og derfra vandre oppover Akerselva helt til Maridalen.

RELATERTE BØKER