Spill ukulele!

Spill ukulele! - Pelle Joner, Tone Bergli Joner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pelle Joner, Tone Bergli Joner
DIMENSJON
4,12 MB
FILNAVN
Spill ukulele!.pdf
ISBN
7701376544873

BESKRIVELSE

I denne boken lærer du å spille og stemme ukulele. Den inneholder 30 sanger med noter, grep og besifring. Har sangregister.

Her er det sanger som du kan spille med bare en akkord og sanger som har flere akkorder. Kjøp 'Spill ukulele!' av Pelle Joner fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788280891204 Lær gitar på nett! Lær gitar på nett! Hundrevis av videoleksjoner i alle sjangere og nivåer.

Du får råd om kjøp ... Spill ukulele! Her er en enkel lærebok for det letteste instrumentet i verden å spille! Ukulelen passer like godt for unge, voksne som for barn i barnehage og på skole. I denne boken lærer du å stemme ukulelen, og å spille sanger.

RELATERTE BØKER