Veien til båtførerprøven

Veien til båtførerprøven - Olaf Trysnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaf Trysnes
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Veien til båtførerprøven.pdf
ISBN
6185662908495

BESKRIVELSE

Veien til båtførerprøven er en lærebok som dekker pensum til den obligatoriske båtførerprøven. Læreboka inneholder stoff som er i samsvar med siste krav fra Sjøfartsdirektoratets retningslinjer om obligatorisk båtførerbevis for førere av fritidsbåter. I tillegg får du en rekke råd og tips som kan gjøre deg bedre rustet til å takle forskjellige situasjoner til sjøs. Boka gir en enkel, men grundig innføring i navigasjon, sjømannskap og sjøveisregler. Andre sentrale temaer i boka er motoren og fremdriftssystemet, sikkerheten om bord, miljøet i skjærgården, meteorologi, kommunikasjon og førstehjelp. Etter flere av kapitlene følger en tilleggsdel som ikke er obligatorisk til båtførerprøven, og bakerst i boka finner du et fyldig stikkordregister som gjør det lett å finne fram til de opplysningene du trenger.Til læreboka finnes det også en arbeidsbok som inneholder en mengde test-deg-selv-oppgaver. Arbeidsboka finnes i bokform og på nett under adressen: https://batforerproven.cappelendamm.no.Når du har tatt båtførerprøven og fått båtførerbeviset, håper vi du vil dra nytte av boka som oppslagsverk.

januar 1980 og senere. Men hvordan går du fram for å komme dit? Båtmagasinet viser deg veien fram til båtførerprøven. Veien til båtførerprøven er en lærebok som dekker pensum til den obligatoriske båtførerprøven.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Veien til båtførerprøven er en lærebok som dekker pensum til den obligatoriske båtførerprøven.

RELATERTE BØKER