Atlas over u-oppdagede øyer

Atlas over u-oppdagede øyer - Malachy Tallack | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malachy Tallack
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Atlas over u-oppdagede øyer.pdf
ISBN
6941672974234

BESKRIVELSE

I flere tusen år har verdenshavene vært fulle av øyer som aldri har eksistert. Disse mytiske stedene er resultater av fri fantasi, menneskelige feil eller ren svindel. Alle har de sin egen historie. Noen har bidratt til å forme en hel kultur, mens andre knapt er viet oppmerksomhet. Felles for øyene er at de forteller oss noe om hvordan vi en gang oppfattet verden.. I denne boken tar Malachy Tallack oss med på en fascinerende jordomseiling til to dusin steder som ikke lenger har noen plass på kartet. Fra den velkjente legenden om Atlantis til mer obskure historier fra våre dager skildres et helt hav av øyer som en gang ble oppdaget, for så å bli u-oppdaget.Med illustrasjoner av Katie Scott, kjent for bøkene Animalium og Botanicum.

Vi gir deg bøker, film, musikk, bruksting og velværeprodukter som nærer sjelen, kroppen og sinnet. Kjøp bøker av Malachy Tallack. ...

Bestill boka: Kjøp Atlas over u-oppdagede øyer fra Norske serier I flere tusen år har verdenshavene vært fulle av øyer som aldri har eksistert. Disse mytiske stedene er resultater av fri fantasi, menneskelige feil eller ren svindel.

RELATERTE BØKER