Du har kraften i deg

Du har kraften i deg - Louise L. Hay | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Louise L. Hay
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Du har kraften i deg.pdf
ISBN
5305458108223

BESKRIVELSE

"Miraklene skjer rundt oss hver dag, og hver og en av oss har uendelige muligheter på alle livets områder." Louise L. HayDu har kraften i deg til å fri deg selv fra frykt og skyldfølelse, til å tillate deg selv å ha suksess og medgang, og til å overvinne de følelsesmessige barrierene som hindrer deg i å føle kjærlighet til deg selv.Alle de ytre omstendighetene - skjebnen, de andre, uflaksen, hindringene - er ubetydelige sammenlignet med kraften til forvandling som du har i deg. Men: Du må være villig til å forandre deg, og du må godta at mirakler faktisk skjer. Du har kraften i deg hjelper deg til å sette i gang forvandlingsprosessen.

... Restaurantanmeldelse av Da Lat Cafe: Må kraften være med deg.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202526788 Du har kraften i deg! Lev Lyst har som intensjon å veilede mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil og spirituell vekst. Veiledning og støtte på veien til mer optimal helse i hverdagen slik at du kan leve et godt liv ~ et liv hvor du åpner opp for mer glede og livskraft! Pris: 155,-.

RELATERTE BØKER