Enkel treskjæring

Enkel treskjæring - Tom Skånsar Borgersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Skånsar Borgersen
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Enkel treskjæring.pdf
ISBN
6122345627437

BESKRIVELSE

I denne boka, som er beregnet for nybegynnere, tar forfatteren utgangspunkt i den grunnleggende akantusteknikken. I tillegg til arbeidsbeskrivelse til 13 gjenstander i ulik vanskelighetsgrad som du kan lage selv, tar han for seg materialer, verktøy og verktøysliping, viser hvordan man utformer akantusranken, tegner bladformer og komponerer mønster, og forklarer hvordan man leser en arbeidstegning. Med mønsterark. Har ordforklaringer og litteraturliste.

Fikk lyst til å prøve noe annet, så jeg kjøpte en liten dreibenk. Etter å ha holdt på en stund uten noe opplæring, fikk jeg ett kurs i tredreiing i 60 års gave av min kone.

Bestill emne med tegning her og få tilgang til en YouTube film av selve skjæringen.Filmen er av høy kvalitet, 2- kamera-opptak, med lengde på godt over 1 time. Det finnes også en raskere video, som du kan se på under produktbilder her i nettbutikken.

RELATERTE BØKER