Etikk i sykepleien

Etikk i sykepleien lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Etikk i sykepleien.pdf
ISBN
3344710407038

BESKRIVELSE

Ny og oppdatert utgave av Etikk i sykepleien. 4. utgave av Etikk i sykepleien er oppdatert og revidert med hensyn til aktuelle lovendringer, nye yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere (2016) samt den siste stortingsmeldingen om prioritering i helsetjenesten, fra juni 2016. Boken følger opp den offentlige debatten om prioriteringer i helsetjenesten med et nytt kapittel. Boken inneholder sentrale kapitler om menneskesyn, etiske dilemmaer og. etiske teorier og prinsipper. Yrkesetiske retningslinjer for sykepleiere, forskningsetikk og juss samt hva det innebærer å være en profesjonell sykepleier, drøftes. I kapittelet om kliniske etikkkomiteer gjennomgås SME-modellen for systematisk drøfting av etiske problemstillinger, utviklet ved Senter for medisinsk etikk ved Universitetet i Oslo. Boken avsluttes med et kapittel om etiske utfordringer med nyere bioteknologi.

J Psychosoc Oncol 1992:69-82. 8 ... Etikk i sykepleien heftet, 2012, Norsk (bokmål), ISBN 9788205430402 Denne boken gir deg grunnleggende kunnskaper om ulike etiske teorier relatert til sykepleien. Etiske utfordringer i sykepleien, belyst med prinsipper, teori og etisk diskusjon/argumentasjon.

utg Per Nortvedt Etiske ... Etikk i sykepleien. 4.

RELATERTE BØKER