Evnukken

Evnukken - Terents | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terents
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Evnukken.pdf
ISBN
4780526081607

BESKRIVELSE

Evnukken er en av seks bevarte komedier av Terents. Stykket ble første gang oppført 161 f.Kr., og var Terents' aller største suksess. Handlingen byr på forelskelse, forviklinger og forvekslinger, og det ender med løfte om bryllup. Slik sett får det hele en lykkelig slutt, men samtidig er stykket sjokkerende lite politisk korrekt, sett med moderne øyne. En brutal voldtekt er en sentral del av hendelsene. Er det meningen at vi skal le? Eller bli opprørt? Slike spørsmål gjør Evnukken til et av de mest engasjerende stykkene av Terents, også i vår tid.

I kinesisk forstand vil da hoffmann være dekkende forståelsen. Kjøp Evnukken fra Bokklubber Evnukken er en av seks bevarte komedier av Terents. Stykket ble første gang oppført 161 f.Kr., og var Terents' aller største suksess.

Handlingen byr på forelskelse, forviklinger og forvekslinger, og det ender med løfte om bryllup. Slik sett får det hele en lykkelig slutt, men samtidig er stykket … Evnukken er en av seks bevarte komedier av Terents.

RELATERTE BØKER