Faren til barnet til moren ; Sørsida ; Posisjonen ; Katten ; Barnet. Båten

Faren til barnet til moren ; Sørsida ; Posisjonen ; Katten ; Barnet. Båten - Fredrik Brattberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Brattberg
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Faren til barnet til moren ; Sørsida ; Posisjonen ; Katten ; Barnet. Båten.pdf
ISBN
6945918142411

BESKRIVELSE

Fem nye scenetekster fra en av landets ledende dramatikere, inkludert et innledende essay.Faren til barnet til moren handler om en far som har kullkastet det tradisjonelle kjønnsrollemønstret. Hans forhold til datteren burde være likestilt med morens. Men slik er det ikke. Faren tar opp kampen, for datteren, og mot moren, som trives godt med datterens favo.risering.I Sørsida er storfamilien samlet på hytta, en solrik sommerdag. Et dilemma, så lite og uskyldig, kunne vært løst på det enkleste vis, men får katastrofale følger når følelsene får spilt seg ut.I Posisjonen skal det tas en offentlig avgjørelse. Avgjør.elsen fremstår like absurde som i Kafkas univers, men til forskjell fra Kafka er skrivestilen her mer realistisk.I Katten møter vi to mennesker som har mistet kontakten med naturen. Det er vinter og de ser en katt i hagen. De vet ikke hvordan katten fungerer, om den kan finne mat gjennom snøen, om den vil fryse i hjel om kvelden. Sympatien med katten smitter over på edderkoppen, som har sneket seg inn. Så på gullfisken, så på planten og på steinen i hagen. I løpet av stykket har de dannet seg et nytt verdensbilde.Barnet. Båten. handler om de ulike sidene hos et for.eldrepar, den dagen de skal levere sønnen i barne.hagen for første gang. Stykket er et bestillingsverk fra det tsjekkiske teatret Divadlo Feste.

Faren til barnet til moren handler om en far som har kullkastet det tradisjonelle kjønnsrollemønstret. Hans forhold til datteren burde være likestilt med morens. Fem nye scenetekster fra en av landets ledende dramatikere, inkludert et innledende essay.

Komfyren. Kroppen : scenetekster fra Bokklubber Tilbakekomstene er historien om en familie hvor det omtenksomme og trygge brutalt ødelegges.

RELATERTE BØKER