Hvit hare, grå hare, svart

Hvit hare, grå hare, svart - Øyvind Rimbereid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Rimbereid
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
Hvit hare, grå hare, svart.pdf
ISBN
8330725097918

BESKRIVELSE

Diktene i Hvit hare, grå hare, svart har ulike motivmessige nedslagsfelt. Her finnes dikt om mekaniske innretninger og hjelpemidler som har betydd mye for mennesket, blant annet oder til sandpapiret, til hengsler og til en malmdør. I samlingen finnes også en serie dikt, såkalte ekfraser, over bilder fra det nå nedstengte Nasjonalgalleriet. Endelig finnes det en sekvens dikt av mer personlig art, som et dikt om den avdøde skotske poeten og Rimbereids venn Tom Leonard. De ulike motivene og temaene blir, som det ofte gjør hos Rimbereid, tvunnet sammen på et en intens og utvidende måte, slik at for eksempel skildringen av et eksplisitt politisk maleri av maleren Arne Ekeland, brått blir til et portrett av forfatterens mormor i fortvilt bønn.

Logg inn for å reservere. Reservere Detaljert informasjon.

Hvit hare, grå hare, svart (Lyrikk, Gyldendal, 2019) Lenis plassar. Et dikt (Lyrikk, Gyldendal, 2017) hare kanin svart grå hvit bakgrunn frittstående.

RELATERTE BØKER