Naturligvis: inspirasjon til en grønnere hverdag

Naturligvis: inspirasjon til en grønnere hverdag - Hanne Cecilia Aass | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Cecilia Aass
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Naturligvis: inspirasjon til en grønnere hverdag.pdf
ISBN
4376202102058

BESKRIVELSE

Ønsker du å leve litt grønnere, men trenger motivasjon for å komme i gang? Hanne Cecilia Aass viser at det ikke bare er overkommelig, men moro å gjøre en innsats for miljøet! Du kan dyrke friske grønnsaker og urter i hagen og på balkongen, sanke ville vekster og lage deilige matretter og kosmetikk uten giftstoffer. Du kan også hjelpe dyr i nærmiljøet ved å bygge insekthotell, fuglekasser og flaggermushus. Gled deg over å dyrke selv, høste av naturens skatter, bli kjent med nye smaker og oppleve magiske møter med ville dyr! Hanne Cecilia Aass er utdannet zoolog og økolog fra Universitetet i Oslo. Hun har siden 1999 jobbet i NRK som programleder og produsent i Ut i naturen-redaksjonen, og har blant annet vært programleder i TV-serien Naturligvis. Hun har også hatt kommentaren på flere utenlandske naturfilmproduksjoner.

Zoolog og økolog Hanne Cecilia Aass viser hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet med små og overkommelige grep i hverdagen.Naturligvis BESKRIVELSE. Rettssaker er gjerne alvorlige saker, men av og til er de tiltaltes forklaringer til å le seg i hjel av.

Forfatteren viser at det ikke bare er overkommelig, men moro å gjøre en innsats for miljøet! Du kan dyrke friske grønnsaker og urter i hagen og på balkongen, sanke ville vekster og lage deilige matretter og kosmetikk uten giftstoffer. Her har hun samlet sine beste råd og viser deg hvordan en grønnere livsstil enkelt kan gjennomføres i en travel hverdag. Hanne dyrker friske grønnsaker og urter i hagen og på balkongen, og ... Inspirasjon til en grønnere hverdag.

RELATERTE BØKER