Norge: et hjerne- finans- og maktkontrollert samfunn?

Norge: et hjerne- finans- og maktkontrollert samfunn? - Per-Aslak Ertresvåg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Aslak Ertresvåg
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Norge: et hjerne- finans- og maktkontrollert samfunn?.pdf
ISBN
2380118238704

BESKRIVELSE

Med denne boken presenterer forfatter og forlag siste bind i en norsk trilogi om den internasjonale konspirasjonen som en finansiell elite vil påtvinge oss i form av et verdensdiktatur, a New World Order. Med Makten bak makten, Sov mitt lille Norge og nå denne boken, er konspirasjonens hemmeligheter, metoder og mål avdekket. Ikke med alle sine irrganger. Men nok til at diktaturets umiskjellige design står tegnet opp. Mediene synes å ha forlatt sin viktige rolle som folkeopplyser. Den eksistensielle krise som nasjonen befinner seg i, eksisterer åpenbart ikke. Ledende politikere og intelligensia later til å funnet sjelefred i felles taushet og salig uvitenhet.

Ikke med alle sine irrganger. Men nok til at diktaturets umiskjennelige design står tegnet opp. Norge: et hjerne- finans- og maktkont ...

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! - Hjernen er ikke nevneverdig oppdatert siden vi var jegere og samlere. Kropp og hjerne er ikke tilpasset 2017, og derfor må vi trene uten at det er nødvendig for å overleve, slik det var da vi var jegere på savannen.

RELATERTE BØKER