Pop

Pop - Audun Molde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Molde
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Pop.pdf
ISBN
2723424194230

BESKRIVELSE

Dette er en historie om popmusikken, gjennom 200 år - fra den industrielle revolusjon til den digitale pionértida: Musikk, teknologi, medier, formater og musikkindustri.Det er en fortelling om immigrasjon, slavehandel, urbanisering, kriger og revolusjoner. Om segregering, klasseskiller, kjønnsforskjeller, religion, rase, smak, rikdom og fattigdom, høyt og lavt. Om de folkekjære underholderne, og om de som gjorde popmusikk til en kunstform. Om innovatører og oppfinnere. Om rebeller og tradisjonsbærere. Om utviklingen og opprinnelsen til de ulike sjangrene, fra vårt århundre og helt tilbake til den industrielle revolusjon. Om visjonære idéer og lykkelige tilfeldigheter. Om inspirasjon og om hvordan kulturuttrykk ofte finner helt uventede veier.Dette er en historie kronologisk fortalt i real time om popmusikken og om skaperne av den; fagfolk, arbeidsfolk, forretningsfolk, kolleger, rivaler, håndverkere, kunstnere, stjerner, ikoner. Kvinner og menn som har skrevet, produsert, sunget, spilt og solgt sanger som har påvirket mennesker over hele verden.

This means that after the email is downloaded, it can only be accessed using the same computer . Find Pop/Rock Albums, Artists and Songs, and Hand-Picked Top Pop/Rock Music on AllMusic P8 Pop er i sin helhet viet all den beste musikken fra 80-tallet. Dette er kanalen for alle som vil gjenoppleve de gode minnene fra en ungdomstid med syrevaska jeans, BALL-genser, leggvarmere, og Pusur-dagbøker.

april 1947), bedre kjent som artisten Iggy Pop, er en amerikansk rockesanger.Selv om han har begrenset kommersiell suksess er han regnet som en av punk-rockens innovatører og kjent under kallenavnene «the Godfather of Punk» og «the Rock Iguana». Iggy Pop var vokalist i bandet «The Stooges» på slutten av 1960-tallet og begynnelsen av 1970-tallet. Shop for Funko Pop toys and collectibles at gamestop.ie.

RELATERTE BØKER