Rett person på rett plass

Rett person på rett plass - Espen Skorstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Skorstad
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Rett person på rett plass.pdf
ISBN
2542172386956

BESKRIVELSE

Hvordan sikrer vi oss at vi ansetter de rette personene? Hva skal til for å lykkes med rekruttering? Ansettelser er noe av det aller viktigste organisasjoner og bedrifter foretar seg. Et feilvalg kan koste dyrt, mens gode ansettelser kan skape store verdier. I Rett person på rett plass presenteres en rekke arbeidspsykologiske metoder i personalutvelgelse og lederutvikling som bidrar til å heve kvaliteten på avgjørende rekrutteringsbeslutninger og lederevalueringer. Boken forener teori og praksis og omhandler blant annet: - jobbanalysen - ansettelsesintervjuet - arbeidspsykologiske tester - 360?-metodikk - assessment-sentre - statistikk og metode I denne nye utgaven av boken får leseren et helt nytt kapittel om intelligens i arbeidslivet. Aktuelle fagetiske temaer som rettferdig seleksjon og diskriminering er tatt inn, sammen med en utvidet del om arbeidspsykologiske tester. Boken henvender seg både til praktikere, herunder ledere, rekrutteringsrådgivere, hodejegere, psykologer og personalkonsulenter; samt til studenter i organisasjonspsykologi, HR, organisasjon og ledelse.

2 Resultater 1998-2000 og planer 2001-2004 Utgitt av: Sosial- og helsedepartementet Offentlige institusjoner kan bestille flere eksemplarer av denne publikasjon fra: Statens forvaltningstjeneste Informasjonsforvaltning Postboks 8169 Dep, 0034 Oslo Pris: 475,-. heftet, 2015.

I disse dager er skoledagen uvanlig både for elever og lærere, også på ... Rett person på rett plass av Bjørn Helge Larsen - For et lite selskap kan ansettelse av riktig medarbeider være helt avgjørende, sier Ola Anders Hagen som arbeider med rekruttering i Midt-Norge. Rett person på rett plass til rett tid Artikkeltags. meninger; Av Erlend Vågene og Roger Lillebøe-Hansen, medlemmer i Brann.

RELATERTE BØKER