Berner sennenhund

Berner sennenhund - Isabella Lauer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Isabella Lauer
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Berner sennenhund.pdf
ISBN
5864767586003

BESKRIVELSE

Berner sennenhund er en av de vakreste hunderasene som finnes. En Berner sennen har et bamseaktige utseende og iøynefallende farger og er i tillegg vennlig og omgjengelig. Boka beskriver rasens særpreg grundig med hensyn til utseende, gemytt og bruksegenskaper. Her er også en oversikt over de mest vanlige sykdommene og hvordan disse kan forebygges, og raseklubbens anbefalinger når det gjelder avl. Dessuten inneholder boka en innføring i rasens historie og mange nyttige tips om stell, oppdragelse og aktivisering. Isabella Lauer er journalist og hundeeier gjennom mange år.

De ble brukt til å vokte og gjete buskap i fjellene, gjete langs veiene, dra melkevogner og små sleder, og vokte gården. Berner sennenhund er stor og kraftig. Dette kommer av at man etter andre verdenskrig valgte å krysse inn newfoundlandshund.

Uns liegt es sehr am Herzen, Welpenkäufer auch nach der Welpenabgabe zu betreuen und mit Rat und Tat zur Seite zu stehen. Berner Sennenhunde vom Bachgrund. 189 likes · 1 talking about this.

RELATERTE BØKER