Dyrk enkelt

Dyrk enkelt - Maria Berg Hestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Berg Hestad
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Dyrk enkelt.pdf
ISBN
4754795645628

BESKRIVELSE

Hageblogger og trebarnsmor Maria Berg Hestad har i flere år drevet bloggen "Det grønne skafferi". Hun brenner for at en kjøkkenhage er veien til det gode liv, og holder foredrag om selvdyrking i en travel hverdag.Nå vil hun gjennom boka "Dyrk enkelt" inspirere flere til å bruke det vi har rundt oss, og vise hvor enkelt enhver av oss kan komme i gang. Om du har et lite plenstykke eller en ubrukelig skråning i hagen, Maria har gode råd om hvordan du får til en enkel kjøkkenhage uten å bli hageviter først. Selv seier hun dette om boka:- Jeg vil inspirere deg til å finne glede i det som er rundt deg, i hagen din og med maten som du enkelt har dyrket selv - og at du, som meg, vil finne lykken på veien mot ditt grønne paradis!

Et stativ med hønsenetting gjør nytten, eller så kan du kosnturere en "tipi"ved å binde sammen 5-6 stokker i toppen og sette opp som et telt over erteplantene. Har du noen enkle tips til hvordan jeg skal få best mulig resultater, hva slags grønnsaker jeg kan dyrke (gjerne noen som er enkle å få til) Mvh Marie. Ernæringsbiolog Lise von Krogh svarer: Lise von Krogh er utdannet ernæringsbiolog (Cand.scient) fra Universitet i Bergen med fokus på forebyggende ernæring. Nå vil hun gjennom boka Dyrk enkelt inspirere flere til å bruke det vi har rundt oss, og vise hvor enkelt enhver av oss kan komme i gang.

Ogarden smart er enkelt å bruke og har lavt vedlikehold. Spar tid og penger og får 100 Økologisk miljø. Med hydronponisk dyrking kan du dyrke urter, salat eller grønnkål uten å styre med jord innendørs.

RELATERTE BØKER