Formidling av kunst til barn og unge

Formidling av kunst til barn og unge - Arne Marius Samuelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Marius Samuelsen
DIMENSJON
5,74 MB
FILNAVN
Formidling av kunst til barn og unge.pdf
ISBN
4703702026827

BESKRIVELSE

Forfatteren er opptatt av at formidling av kunst ikke dreier seg om noen fasit og riktige svar, men å vise den samme undring, nysgjerrighet og vitelyst som skal vekkes hos barna. Denne andre utgaven er det oppdatert og noe omarbeidet, en del bilder er skiftet ut og noen nye perspektiver og teorier er presentert. Kunstformidlingen er en prosess som foregår over tid. Dette gjelder enten det er et museums- eller galleribesøk det er snakk om, eller det er kunstmøter via illustrasjoner i lærebøker, kunst i billedbøker eller på kunstkort, eller posters i barnas vanlige læremiljø. Denne boka loser pedagogen gjennom disse prosessene, og inspirerer til å bli en mer bevisst kunstformidler. Boken er skrevet for pedagoger som skal dekke hele aldersspennet fra 0 til 16 år. Dette skyldes særlig ønsket om å fremme en felles grunnholdning til kunstformidling hos de lærerne som elevene møter fra barnehage til ungdomsskole.

Denne andre utgaven er det oppdatert og noe omarbeidet, en del bilder er skiftet ut og noen nye perspektiver og teorier er presentert. Skrevet av Johannes Utstøl Johannessen, student ved NBIs nettstudier i samtidslitteratur for barn og unge. Den beste litteraturen har i seg evnen til å forandre måten vi forstår og betrakter virkeligheten vi er en del av.

ØKS arbeider for hele fylket og samarbeider med både fylkeskommune og kommunene om ulike oppgaver innenfor våre felt; kunst i offentlig rom, pedagogisk formidling til barn og unge, omvisninger, Kunstsafari, seminarer, verksteder og salg av kunst. Forfatteren er opptatt av at formidling av kunst ikke dreier seg om noen fasit og riktige svar, men å vise den samme undring, nysgjerrighet og vitelyst som skal vekkes hos barna. Denne andre utgaven er det oppdatert og noe omarbeidet, en del bilder er skiftet ut og noen nye perspektiver og teorier er presentert.

RELATERTE BØKER