Fri til å tjene

Fri til å tjene - Magnus Malm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Malm
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Fri til å tjene.pdf
ISBN
5741507647789

BESKRIVELSE

Dette er ikke enda en bok for å høyne kompetansen hos ledere. Det er en varsom veiledning tilbake til kilden. Magnus Malm viser hvordan sekulære lederroller og behovet for å lykkes blir et hinder for en sunn og fri utfoldelse av kristent lederskap. - Hvordan formes en leder? - Hva er forskjellen mellom gavebasert og relasjonsbasert ledelse? - Hvilken betydning har lederens selvfølelse ? - Hva er viktigst: synlige resultat eller å følge Kristus?Dette er noen av mange spørsmål som denne boken svarer på. Den bygger på Malms lange erfaring med retreatarbeid og åndelig veiledning, og er en oppfølger til Veivisere, hans forrige bok om lederskap.

Bibelen på papir. Magnus Malm er en fascinerende skikkelse.

Du må bestille frikortet før du kan fordele mellom flere arbeidsgivere. I løpet av året vil vi gjennom gudstjenester og ulike kulturarrangement peke på kirkens ansvar for å tale og handle der frihet og menneskerettigheter trues. Fri til å tjene lederskap i Jesu fotspor. Magnus Malm; Andreas Kristiansen (Oversetter) Dette er ikke enda en bok for å høyne kompetansen hos ledere.

RELATERTE BØKER