Lille Tre

Lille Tre - Forrest Carter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Forrest Carter
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Lille Tre.pdf
ISBN
9374346836786

BESKRIVELSE

Lille Tre er fortellinger om en liten indianergutts oppvekst i1930-årenes USA. Lille Tre blir tidlig foreldreløs og vokser opp hos Besta og Bestefar, som er cherokee-indianere. De lever som enkle fjellbønder, og tar kjærlig i mot Lille Tre og oppdrar ham på indianervis. Han lærer å lytte og forstå trærne, fuglene og dyrenes språk, og å oppføre seg som det sømmer seg en indianer. Men farer truer: vinterkulde og klapperslanger, og myndighetene som dukker opp og vil sende ham på barnehjem for å få drevet synden ut av ham.

Besta og Bestefar oppdrar ham på indianervis. Han lærer å lytte og forstå trærne, fuglene og dyrenes språk. Kjøp Lille Tre fra Bokklubber Lille Tre er fortellinger om en liten indianergutts oppvekst i1930-årenes USA.

De lever som enkle fjellbønder, og tar kjærlig i mot Lille Tre og oppdrar ham Lille Willy likte de tre små bjørnene veldig godt, og lille Willy sto lenge og så på de tre små bjørnene. Men så sa far at nå måtte de reise fra de tre små bjørnene fordi lille Willy, mor og far måtte hjem og spise middag.

RELATERTE BØKER